"SRPSKA KOLONIJA" JURI TREĆU POBEDU U NIZU: Dolazak jednog od najboljih trenera današnjice je znatno podigao nivo igre domaćina

V.M.

27. 09. 2024. u 11:36 >> 11:36

TREĆE kolo poljske odbojkaške Plus lige otvoriće Belhatov i Trefl Gdanjsk koji se sastaju u "Energija hali" od 17.30.

Foto: Profimedia

Belhatov je preko leta napravio nekoliko odličnih poteza kako bi se vratio u vrh poljske odbojke i ponovo borio za trofeje. Najveće pojačanja svakako je ono na klupi, pošto je ekipu preuzeo sjajni rumunski stručnjak George Kretu.

U pitanju je jedan od najboljih trenera na svetu koji je svojevremeno osvojio Ligu šampiona sa Zaksom, dok je u prethodnih nekoliko godina uspešno vodio slovenačku reprezentaciju i sada je odlučio da se vrati u klupsku odbojku.

Na raspolaganju ima solidan tim, tu je iskusni dizač Lomač, kao i novopečeni korektor Amin, a ne treba zaboraviti ni srpski tandem primača Perić- Kujundžić koji je preko leta pojačao tim.

Domaćin je veoma dobro započeo sezonu, upisao je pobede nad Olštinom (3:1) i Kuprumom (3:0), a po kladionicama je veliki favorit da ostvari i treći uzastopni trijumf jer mu na noge dolazi Trefl iz Gdanjska.

Što se tiče gostujućeg tima, on nije imao sreće u prva dva kola i na oba meča je poražen u pet setova. Prvo je bolji od njega posle prokreta bio Kuprum, dok je nakon pružio veliki otpor jednoj od najboljih ekipa u ligi, Lublinu.

Trefl je na tim mečevima pokazao da igra dosta dobru odbojku, teško ga je "slomiti" i verujemo da će danas ponovo odigrati dobru partiju protiv favorizovanog Belhatova, te zbog toga tipujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +175,5 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više