BIĆE NEIZVESNO: Ove dve reprezentacije su poprilično ujednačene

V.M.

28. 07. 2024. u 12:20

POSLEDNjU utakmicu današnjeg programa muškog odbojkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu odigraće Slovenija i Kanada (21.00).

Foto: Profimedia

Iako nisu među glavnim favoritima za medalju, ove reprezentacije imaju čemu da se nadaju na olimpijadi. I jedni i drugi su dosta kvalitetni, imaju nekoliko odličnih igrača i mogu da budu neugodan protivnik svakoj reprezentaciji.

Takođe, Slovenci i Kanađani imaju odlične trenere, prve predvodi George Kretu, a druge Tuomas Samelvuo, menadžeri koji se kotiraju visoko na listi trenerskih stručnjaka u odbojkaškom svetu.

Večerašnji rivali su poprilično ujednačeni, primači su im sličnog kvaliteta, kao i korektori, ali Slovenci imaju prednost na poziciji srednjaka i tehničara, što može prelomiti meč u njihovu korist.

Slovenija i Kanada su se već susrele ove sezone, odigrale su veoma neizvesnu utakmicu u Ligi nacija krajem maja kada su "zmajčeki" slavili sa 3:2 u setovima, a mi verujemo da će i večeras biti zanimljivo, da ćemo gledati bar četiri, ako ne i svih pet setova i zbog toga predlažemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +181,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više