''SAMURAJI'' LETE VISOKO: Kvota na Japance je više nego primamljiva!

V.M.

22. 06. 2024. u 11:25

JEDAN od zanimljivijih mečeva današnjeg programa Lige nacija odgaće se od 13 časova kada se budu sastali Francuska i Japan.

Foto: Profimedia

U pitanju su dve reprezentacije koje se nalaze u samom vrhu svetkse odbojke, a pored toga što su se već plasirali na završni turnir Lige nacija, gledaće da doguraju i do završnice takmičenja na Olimpijskim igrama koje se odigravaju u Parizu krajem jula i početkom avgusta.

To pogotovo važi za Francuze koji su akutelni Olimpijski šampioni i braniće titulu pred svojim navijačima, dok su Japanci ekipa sposobna da se takmiči sa svima što su pokazali u Ligi nacija prošle godine kada su zauzeli treće mesto.

Što se tiče ovogodšinjeg izdanja Lige nacija, kao što smo već rekli obe reprezenentaicje su već osigurale plasman na završni turnir, tako da možemo očekivati određene rotacije od oba trenera.

Francuzi su svakako došli bez nekoliko prvotimaca u Filipine da odigraju poslednjih par utakmica pred završni turni, dok su Japancima svi tu, ali pitanje je za koga će se selektor Blan opredeliti jer primera radi juče protiv Holanđana u pobedi od 3:0 nije bilo Rana Takahašija.

Smatramo da su u ovakvim sastavima ''samuraji'' blagi favoriti, a uz to je kvota na njih odlična i vredi je probati.

NAŠ TIP: Francuska - Japan 2 (kvota 2,00)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više