"ZEBRE" U PROBLEMU: Landin mora biti na vrhuncu!

M.M.

18. 06. 2022. u 10:37

RUKOMETAŠI Barselone i Kila odigraće polufinalni duel Lige šampiona na završnom turniru koji se održava u Kelnu.

Foto: Profimedia

Barsa je aktuelni šampion i ujedno najtrofejniji klub u istoriji evropskog rukometa, deset puta su podizali trofej namenjen šampionu starog kontinenta.

I ove godine izabranici Antonija Ortege uz Vive Kelce važe za najveće favorite, predvđeni su sjajnim bekovim Dikom Memom i Lukom Cindrićem dok su na krilima neverovatni Aleš Gomes i Anhel Fernandez, čuvar mreže je jedan od najboljih golmana trenutno Gonsalo Perez De Vargas.

Sa druge strane imamo četvorostrukog šampiona ovog takmičenja koji će verovatno biti oslabljen neigranjem Sandera Sagosena, biće jako teško "zebrama" bez svog vođe da zaustave nalete Barselone.

Naša procena je da će se nemački predstavnik najviše usredsrediti na igru u odbrani, verujemo da će se Niklas Landin razbraniti kao što je to bio slučaj u većini velikih utakmica.

U poslednjih pet mečeva između ova dva rivala Barselona je slavila čak četiri puta i današnja granica poena je bila prebačena samo jednom tako da verujemo da će po tradiciji ovi rivali odigrati čvršći meč jer je ulog ogroman i smatramo da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -61,5 (kvota 1,7)

Pogledajte više