POKAZUJE ZAŠTO JE NAJBOLJI: Ono što radi Tomlin ne može niko!

V.M.

28. 10. 2024. u 11:30

ZAVESU na osmo kolo NFL lige "spuštaju" Pitsburg stilersi i Njujork džajantsi koji se sastaju na "Akrisur stadionu" (1.15).

Foto: Profimedia

Majk Tomlin i ove godine pokazuje zašto ga mnogi smatraju za jednog od najboljih trenera u NFL-u, ponovo je uspeo da pronađe način da pobeđuje iako je imao kadrovske probleme na dosta pozicija, pogotovo na kvoterbeku, ali njegova ekipa ovaj meč dočekuje sa impresivnim skorom od pet pobeda i samo dva poraza i deluje da će Stilersi sa njim nastaviti neverovatan niz od 17 sezona sa pozitivnim rekordom (odnosom pobeda i poraza).

Kao što je uvek bio slučaj pod Tomlinom, prednost Pitsburga je sjajna odbrana koja je konstantno među najboljima u ligi i predvođena Ti Džej Votom igra na izuzetno visokom nivou ove sezone.

Još jedan dobitak Tomlin je dobio u vidu Rasela Vilsona koji je letos doveden kako bi bio prvi kvoterbek ekipe, međutim, razočarao je na pripremama, pa je to mesto zauzeo Džastin Filds koji nije uspeo da se dokaže i sada je ponovo Vilson organizator napada Stilersa.

Svoj prvi meč u "crno-žutom" dresu Vilson je imao pre sedam dana i odigrao je fantastično protiv Džetsa, osvojivši 264 jarda bacanjem uz dva tačdauna.

Danas Stilersi ne bi trebali da imaju problema jer im na noge dolaze Njujork džajantsi koji imaju skor 2-5, a večerašnji susret dočekuju u seriji od tri vezana poraza.

Džajantsi su preko leta izgubili najboljeg igrača Sejkvona Barklija koji je pojačao Filadelfiju i nikako ga ne uspevaju zameniti, tako da slabi nastupi tima iz "Velike jabuke" nikoga nisu iznenadili.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više