TVRDO NA "FRATON PARKU": Napadi nisu jača strana ovih timova

V.M.

25. 10. 2024. u 11:00

DVANAESTO kolo Čempionšipa otvara se na "Fraton parku" gde će Portsmut tražiti preko potrebne bodove protiv Šefild venzdej (21.00).

Profimedia

Osvajanjem Lige jedan, Portsmut se vratio u Čempionšip, međutim, nastupi koje pruža ne obećavaju da će se dugo zadržati u drugom razredu engleskog fudbala.

Nakon 11 odigranih kola domaćini se nalaze na samom dnu tabele sa mizernih osam osvojenih bodova, a glavni razlog za to je činjenica da su upisali samo jednu pobedu do sada.

Izgledaju veoma loše na terenu i novu potvrdu toga videli smo protiv Kardifa koji ga je rutinski pobedio u prošlom kolu (0:2), a jedina dobra vest za nekadašnjeg premijerligaša je to što ni ostatak lige ne igra dobro pa imaju samo tri boda manje od Plimuta koji je prvi tim iznad crte.

Što se tiče Šefilda, nakon što se prošle sezone borio za opstanak do samog kraja, ove mu je cilj da se pomeri ka sredini tabele i za sada mu dobro ide.

Ostvario je tri pobede i sakupio 12 bodova, što mu je trenutno dovoljno za 18. mesto.

Najjače oružje "sova" je njihov supertalentovani trener Dani Rol koji ima samo 35 godina, ali radi sjajan posao i u klubu su oduševljeni njegovim učinkom, a mnogi ga na Ostrvu smatraju za jednog od najperspektivnijih evropskih trenera.

Portsmut i Šefild nisu napadački raspoloženi ove sezone, postigli su po 11 golova i zbog toga tipujemo utakmicu sa malo pogodaka na "Fraton park".

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više