TIM NEMANJE MATIĆA TONE SVE DUBLJE: Superligaški život "ne mazi" ekipu Jedinstva

V.M.

25. 10. 2024. u 08:41

U okviru 13. kola Superlige Srbije gledaćemo obračun između Radničkog 1923 i Jedinstva koji se sastaju na "Stadionu Dubočica" u Leskovcu (18.30).

FOTO: FK Partizan

Nakon slabog početka sezone, Radnički hvata zalet i polako podseća na onaj tim iz prošle godine koji je bio najveći hit Superlige Srbije.

Kragujevčani se nalaze u odličnoj formi, osvojili su deset bodova na poslednjih pet ligaških utakmica, a pre sedam dana odigrali su veoma dobru partiju protiv TSC-a koji su savladali s 2:0 u gostima.

Glavna odlika ove ekipe je napadački fudbal koji forsira trener Feđa Dudić i sa 22 postignuta gola je druga najefikasnija ekipa Superlige Srbije.

Sa druge strane, Jedinstvo je debitant u našoj eliti i odmah je videlo da je superligaški život izuzetno težak. Gosti su za sada ostvarili samo jednu pobedu i sakupili premalih pet bodova, tako da ne čudi što su zacementirani za dno tabele.

Pored slabe napadačke igre (devet postignutih golova), Jedinstvo ima veliki problem sa defanzivom, ne zna kako da sačuva svoju mrežu i primio je čak 25 golova do sada.

Kvalitet i forma su na strani Radničkog, verujemo u "keca" koji pojačavamo golovima jer je kvota na njega mala.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više