DOBRA PRILIKA ZA DINAMO: Bolju šansu za bodove od ove teško da će imati

V.M.

23. 10. 2024. u 10:42

U obračunu timova iz donjeg doma tabele Lige šampiona, Salcburg će ukrstiti koplja sa Dinamom na "Red bul areni" (21.00).

FOTO: Profimedia

Salcubrg je veoma loše započeo učešće u najjačem evropskom takmičenju, doživeo je dva poraza, a da stvar bude još gora, nije postigao nijedan gol na tim utakmicama.

Prvo je ubedljivo poražen od Sparte u Pragu (0:3), da bi nakon toga doživeo pravu sramotu pred svojim navijačima protiv Bresta koji ga je savladao s rezultatom 4:0.

Ako na to dodamo da će posle današnjeg meča raspored domaćina biti samo još gori jer tek treba da igra sa jačim ekipama, jasno je da su šanse da "crveni bikovi" prođu dalje izuzetno male.

Sa druge strane, Dinamo je za nijansu bolji jer ima jedan bod na svom saldu. 

U prvom kolu Zagrepčani su doživeli katastrofalan poraz od Bajerna koji im je "spakovao" čak devet golova (2:9), ali nakon toga su remizirali sa Monakom (2:2) i upisali se na tabeli.

Doduše, izabranici Nenada Bjelice žale za tim što nisu osvojili sva tri boda na tom meču jer su vodili s 2:0 do same završnice susreta u kojoj su posrnuli i primili dva gola, pa su morali da se zadovolje bodom.

Pozitivna stvar za "modre" je to što daju golove, pogotovo ako na to dodamo veoma loše defanzivne igre Salcburga i zbog toga tipujemo da će Dinamo nastaviti u istom ritmu i postići bar dva gola na večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: G2+ (kvota 2,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više