KAKVA BORBA ZA TITULU: Gradski rivali će je voditi do samog kraja

V.M.

18. 10. 2024. u 09:20

KINESKO prvenstvo ove sezone ima jednu od najzanimljivijih borbi za titulu na svetu, a jedan od njenih aktera Šangaj šenhua ugostiće Henan na "Šangaj stadionu" (13.35).

Foto: Profimedia

Do kraja su ostala samo tri kola, a kao što je slučaj tokom čitave godine glavnu reč u Superligi vode šangajski rivali Port i Šenhua. Port je za nijansu bolji sa 72 osvojena boda, samo dva više od Šenhue i jasno je da ćemo imati neverovatno zanimljivu završnicu ove sjajne borbe za titulu.

U boljoj formi nalazi se današnji domaćin koji će i prvi izaći na teren, vezao je pet prvenstvenih pobeda i mora da nastavi u tom ritmu do samog kraja.

"Šangajski cvet" se oslanja na svoju odbranu koja je samo 16 golova primila ove sezone, a ne treba zanemariti ni napad koji je drugi najefikasniji u Superligi s čak 67 postignutih golova.

Na "Šangaj stadion" danas dolazi ekipa Henana koja nema za šta da se bori, nalazi se na sredini tabele i tu će ostati jer ne može da se bori za plasman na međunarodnu scenu, dok je opstanak davno obezbeđen.

Na poslednjih pet mečeva gosti su ostvarili dve pobede uz tri poraza, a zanimljivo je da nisu odigrali nijedan remi.

Kvalitet, forma, momentum, sve je na strani Šenhue koja je i znatno motivisanija ulazi u ovaj meč i kec uz golove se ne bi trebao dovoditi u pitanje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više