"PLAVCI" MARŠIRAJU KA NOVOJ TITULI: Ekipa iz prestonice je vezala pet prvenstvenih pobeda!

V.M.

17. 10. 2024. u 08:17

RFS nastavlja odbranu titule protiv Aude sa kojom se susreće u zaostaloj utakmici 28. kola letonskog prvenstva. Meč se igra na "LNK sporta parku" u Rigi i počeće u 17 časova.

Foto: Profimedia

RFS igra odlično u domaćem prvenstvu ove sezone, a pored toga se kvalifikovao za grupnu fazu Lige konferencija, tako da je ovo veoma uspešna sezona za letonskog šampiona.

Trenutno je prvi na tabeli Virslige i ima šest poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog gradskog rivala Rigu od kojeg je odigrao meč manje, a nakon ove utakmice do kraja prvenstva su ostala još četiri kola, tako da je domaćin ogroman favorit da odbrani naslov prvaka Letonije.

RFS se nalazi u seriji od pet vezanih pobeda u ligi uz gol-razliku od 13-2 na tim utakmicama.

Sa druge strane, Auda pokušava da se domogne izlaska u Evropu i kvalifikacija za Ligu konferencija. Trenutno je četvrta na tabeli i zaostaje šest bodova za trećeplasiranom Valmijerom koja zauzima poslednje mesto koje vodi u Evropu.

Neće biti lako sustići je, pogotovo zbog današnjeg rivala, ali gosti imaju veliki razlog da budu motivisani i pokušaju da odnesu bar bod sa najtežeg gostovanja u ligi.

RFS je Audu savladao na poslednjih šest međusobnih duela, a na čak pet od njih je prolazna bila igra GG.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 2,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više