ŠAMPION PREKIDA FANTASTIČNU SERIJU DOMAĆINA: "Romantičari sa Neretve" pet kola bez poraza

O. M. 16. 10. 2024. u 10:53 >> 10:55

ŠAMPION Bosne i Hercegovine Borac iz Banjaluke gostuje konjičkom Igmanu u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige. Utakmica se igra od 14 časova.

FK Borac foto FK Borac Nikola Kulaga

„Crveno-plavi“ nisu imali previše vremena za predah nakon pobede nad Veležom (1:0) u prošlom kolu. Branilac titule trenutno je četvrti na tabeli sa tri boda manje od lidera Zrinjskog s kojim je nedavno odigrao 1:1, a jedini poraz doživeo je Borac od Sarajeva na svom terenu.

Borcu će ovo biti peta utakmica za kratko vreme, jer već tri nedelje igra u ritmu sreda-subota. Pre pobede nad Veležom, ugostili su Panatinaikos i u istorijskoj prvoj utakmici u Ligi konferencija odigrali 1:1.

Banjalučani su prošle sezone upravo pobedom nad Igmanom obezbedili titulu kolo pre kraja. Tada je odigran zanimljiv meč koji je završen s rezultatom 4:3 u korist "crveno-plavih".

Igman je u nestvarnoj formi u poslednje vreme. "Romantičari sa Neretve" su skupili čak 13 bodova iz poslednjih pet kola, nakon što su u prva tri upisali tri poraza. Ipak, tradicija je na strani Borca koji je "crvenima" prepustio samo jedan bod u istoriji međusobnih susreta.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Pogledajte više