KRIZA DRMA I JEDNE I DRUGE: Ne samo da su bez bodova, nego nisu postigli nijedan gol do sada!

V.M.

10. 10. 2024. u 09:00

VEČERAS ćemo od 20.45 u okviru grupe "2" lige "B" Lige nacija gledati obračun između timova koji su i dalje bez bodova kada Finska bude ugostila Irsku na "Helsinki olimpijskom stadionu".

FOTO: Tanjug/AP

Današnji rivali su veoma loše otvorili učešće u Ligi nacija, ne samo da su poraženi na oba odigrana susreta, nego nisu postigli nijedan gol i izgledaju veoma loše na terenu.

Porazi od Engleske su bili očekivani, ali to se ne može reći za one koje im je nanela Grčka i selektori su pod pritiskom da "prodrmaju" svoje izabranike kojima su preko potrebni bodovi.

Marku Kanerva, koji predvodi Fince sa klupe, preuzeo je reprezentaciju 2016. godine i ima perfektan skor protiv Iraca, dve pobede na dva meča, tako da mu to daje samopouzdanje da njegovi momci mogu da prekinu seriju loših rezultata.

Sa druge strane, selektor Iraca Heimir Halgrimson je preuzeo "momke u zelenom" pre početka Lige nacija i već sada trpi velike kritike jer je oba poraza doživeo kod kuće u Dablinu i mora nešto da promeni kako Irska po prvi put ne bi ispala u treći rang Lige nacija.

Pošto su ovo napadački slabe reprezentacije, očekujemo dosta tvrd meč sa malo golova, a za hrabrije bismo predložili "iks".

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,40)

PREDLOG ZA HRABRIJE: X (kvota 3,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više