DA LI SE KOKIMBO UZALUD POJAČAVAO? "Piratima" opala forma u najgorem mogućem trenutku

V.M.

09. 10. 2024. u 11:34

KOKIMBO će ugostiti Unitersidad de Čile u prvoj utakmici polufinala Čilenskog kupa (23.00).

Foto: Profimedia

Kokimbo je odabrao najgori deo sezone za zapadne u lošu formu, ne zna za pobedu više od mesec dana, tačnije na četiri vezane utakmice i zbog toga se "srozao" na osmo mesto tabele čileanskog prvenstva.

Doživeo je dva poraza uz dva remija na tim mečevima i sada mora da juri povratak na sedmo mesto koje vodi u kvalifikacije za Kopa sudamerikanu sledeće sezone.

Spas može naći u kupu u kojem igra dosta dobro, redom je bio bolji od Bruhasa, Trasandina, Kobresala i Deportesa, tako da možda pojačanja koja je dovodio preko leta nisu uzaludna (čak devet igrača) i u redovima "pirata" se nadaju osvajanju trofeja.

Što se tiče gostujućeg sastava, Universidad je trenutni lider čileanskog prvenstva, slavio je na tri od poslednje četiri prvenstvene utakmice i u dobrom je ritmu uoči večerašnjeg duela.

On se prošetao do polufinala, a pored toga je savladao Kokimbo na poslednjem međusobnom duelu, takođe u gostima, s rezultatom 1:0.

Universidad je u naletu, a ni na jednom od njegovih poslednjih pet mečeva nije palo više od tri pogotka, tako da tu kombinaciju golova predlažemo uz duplu šansu na goste.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više