PRILIKA ZA IZNENAĐENJE: "Stilersi" se bore za opstanak i ne zanima ih kup

V.M.

09. 10. 2024. u 10:50

PUERTO Mont će ugostiti Uačipato u prvoj utakmici osmine finala Čilenskog kupa (21.00).

Profimedia

Domaćin je prikazao solidan fudbal u dosadašnjem toku takmičenja, u prvom kolu je pobedio Alas sa 7:0, dok je nakon toga protiv Deportesa u veoma zanimljivom dvomeču slavio sa 3:2.

Puerto Mont je pred svojim navijačima slavio sa 2:0, ali je u gostima dobio crveni karton početkom drugog dela igre pri rezultatu 1:1, ali uspeo da je se odbrani i dozvoli samo jedan gol Deportesu (1:2) što mu je bilo dovoljno za prolaz dalje.

Drugoligaš će u osmini finala imati najteži zadatak do sada, jer ga je žreb ukrstio sa prvoligašem Hunačipatom, mada vredi istaći da sezona koju gost ima nije za pohvalu.

On se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak, tri kola pre kraja prvenstva ima samo bod prednosti u odnosu na timove u zoni ispadanja i verovatno će se fokusirati na to da sačuva status prvoligaša, što i objašnjava zašto su bukmejkeri podigli kvotu na Uačipato sa 1,50 na 1,95 uoči večerašnjeg duela.

Što se tiče kupa, "stilersi" su do sada bili bolji od Prezidente Ibanjeza (12:0) i Imperijala (2:1, 0:0).

Vredi probati iznenađenje, kvota je dobra i zbog toga tipujemo duplu šansu na domaćina, a za hrabrije bi predložili "keca".

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,72)

TIP ZA HRABRIJE: 1 (3,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više