VELIKAN NIJE NA OVO NAVIKAO: "Sveci" zaostaju čak 11 bodova za liderom!

V.M.

09. 10. 2024. u 10:20

U zaostaloj utakmici prvog kola velškog prvenstva, TNS će ugostiti Karnarvon na "Park holu" (20.45).

Profimedia

TNS je vladar velškog fudbala u poslednjih deset godina, konstantno je u vrhu i trenutno se nalazi u seriji od tri osvojene titule, tako da sada juri četvrti naslov prvaka Velsa.

Međutim, nije dobro otvorio kampanju, na sedam utakmica sakupio je 15 bodova i zaostaje čak 11 poena za vodećim Penibotom koji je doduše odigrao četiri meča više.

TNS je zbog obaveza u Evropi propuštao nekoliko kola, savez mu je dozvoljavao da se odmara za bitne međunarodne utakmice i sada je polako krenuo da nadoknađuje te mečeve.

To se isplatilo velikanu koji se plasirao u grupnu fazu Lige konfernecija koju je prošle nedelje otvorio dobrom partijom u Firenci gde je na kraju ipak poražen od Fiorentine (0:2).

Sa druge strane, Karnarvon je u ozbiljnom naletu, ne zna za poraz ne pet vezanih mečeva i tom periodu je ostvario čak četiri pobede uz samo jedan remi, tako da ne čudi što se popeo na četvrto mesto na tabeli koje drži sa 17 bodova na svom saldu.

Za vreme te serije dobrih rezultata, gosti su stalno igrali na golove i tip GG&3+ je bio prolazan na pomenutih pet mečeva Karnarvona.

Kvalitet je na strani TNS-a, ali gosti su u veoma dobroj formi i verujemo da mogu namučiti velikana, tako da uz "fiks" na "svece" dodajemo i da će oba tima zatresti mrežu.

NAŠ TIP: 1&GG (kvota 2,08)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više