"ŽELEZNIČARI" POBEDOM OVERAVAJU NOKAUT FAZU: Na "Gresti roudu" kao da niko ne može da savlada domaćina, pao je i lider Lige dva

O. M. 08. 10. 2024. u 12:17

KRU ALEKSANDRA dočekuje ekipu Harogejta u grupi E Liga trofeja.

Profimedia

Domaćin je već odigrao dve utakmice i pobedom ovde bi obezbedio plasman u nokaut-fazu iako je dosad imao polovičan uspeh.

Gostima samo pobeda garantuje da će u poslednjem kolu odlučivati o svojoj sudbini, makar ona na penale koja donosi dva boda, dok bi u slučaju poraza u 90 minuta ili posle penala morali da pobede Blekpul u poslednjem kolu, ali i to bi im pomoglo samo ako u međuvremenu "mandarine" ne osvoje više od jednog boda protiv omladinaca Liverpula.

Kru je u dobroj formi u poslednje vreme, sa četiri pobede u pet kola Lige dva. Izgubili su samo na gostovanju Njuportu iako su zaslužili barem bod u toj utakmici.

Ova serija dobrih rezultata donela im je i pobedu nad liderom Džilingamom. To je bila treća uzastopna pobeda na domaćem terenu bez primljenog gola i četvrti meč na kome su sačuvali mrežu, računajući i prethodnih 0:0 sa Svindonom. Ipak, sezonu su kod kuće otvorili ubedljivim 5:0 porazom od Česterfilda.

U Liga trofeju su otišli iz krajnosti u krajnost. Posle demoliranja Liverpula do 21 godine, doživeli su težak poraz od Blekpula.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,86)

Pogledajte više