ISTA META, ISTO ODSTOJANJE: "Terijerima" je povratak u Čempionšip prioritet, ali ni Barnsli ne ulaže mnogo u Liga trofej

O. M. 08. 10. 2024. u 12:15

HADERSFILD i Barnsli sastaju se po drugi put u roku od tri dana.

Foto: Profimedia

Ovog utorka igraju meč drugog kola Liga trofeja, na istom mestu na kome je u subotu domaći Hadersfild pobedio sa 2:0 u okviru desetog kola Lige jedan.

Pobedu "terijerima" i prekid niza od četiri poraza u trećem razredu takmičenja, doneli su Ben Vajls i Dejvid Kasumu.

Hadersfild želi ekspresan povratak u Čempionšip odakle je ispao prošle sezone, ali nesiguran početak nove ne obećava takav ishod, mada je još rano da se predviđa konačan izgled tabele Lige jedan gde Hadersfild trenutno drži devetu poziciju sa 15 bodova i deset kola. 

Činjenica da je Liga prioritet govori da će Majkl Daf verovatno izvesti kombinovani sastav u kome će biti dosta izmena u odnosu na subotnji. Daf je kombinovao i u prvom kolu kada je Hadersfild neočekivano izgubio od Donakstera sa 2:1.

"Terijeri" su pobedili u poslednje tri utakmice protiv Barnslija u svim takmičenjima, uključujući i uspeh 1:0 u meču FA kupa u februaru 2022.

Iako će sastavi oba tima izgledati promenjeno, jer i Barnsli posle tri kola bez pobede gubi zamajac u prvenstvu, očekujemo da će ishod biti sličan, ako ne i isti.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više