"PLAVCE" NE ZANIMA OVO TAKMIČENJE: Fokus im je na povratku u Čempionšip

V.M.

08. 10. 2024. u 09:55

U drugom kolu grupne faze EFL trofeja fudbaleri Šruzberija će ugostiti Birmingem. Meč se igra na "Kraud Medouu" i počeće u 20.45.

Foto Profimedia

Današnji rivali su doživeli poraze u prvom kolu, mada Birmingem ima osvojen bod jer je remizirao sa Volsolom koji je bio bolji nakon izvođenja penala, dok je Šruzberi poražen od ekipe Fulama do 21 godine s rezultatom 1:2.

EFL trofej nije među glavnim takmičenjima u Engleskoj, u pitanju je kup za niželigaše i pitanje je koliko ove timove interesuje igranje u njemu, pogotovo "plavce" koji su preko leta napravili ozbiljan tim i napadaju ekspresan povratak u Čempionšip iz kojeg su neočekivano ispali prošle godine.

Što se tiče Šruzberija, on je veoma loše započeo u Ligi jedan, nalazi se u zoni ispadanja i pametnije bi mu bilo da se fokusira da "ispliva" iz nje nego da igra ovo takmičenje.

Očekujemo da oba trenera rotiraju sa sastavima, da pruže šansu igračima koji ne igraju redovno u Ligi jedan i verujemo da ćemo gledati jedan zanimljiv, otvoren meč, sa dosta golova.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više