OČEKUJEMO GOLOVE: Na svakoj utakmici "vučica" ove sezone je igra GG&3+ bila prolazna

V.M.

08. 10. 2024. u 08:50

U prvom kolu ženske fudbalske Lige šampiona gledaćemo obračun između Rome i Volfsburga. Meč se igra na "Tre fontanu" i počinje u 18.45.

Foto: Profimedia

Volfsburg je jedno vreme bio sila u ženskom fudbalu, osvojio je dve Lige šampiona, međutim, ta vremena su prošla i ove godine je morao da igra plej-of kvalifikacija kako bi se dokopao grupne faze.

Doduše, dominantno su pobedili Fiorentinu s ukupnim rezultatom 12:0 (7:0, 5:0) i nadaju se dobrim nastupima u najjačem evropskom takmičenju.

Što se tiče domaćih takmičenja, Volfsburg je izgubio u Superkupu od Bajerna (0:1), dok je u prvenstvu nakon pet kola četvrti na tabeli sa deset sakupljenih bodova.

Sa druge strane, Roma je takođe igrala kvalifikacije i nije imala problema u plej-ofu kvalifikacija protiv Ženeve koju je savladala s ukupnim rezultatom 10:3 (3:1, 7:2).

Forma "vučica" je solidna, one ne gube utakmice, međutim, želele bi više da pobeđuju, pogotovo u domaćem prvenstvu gde su među najboljim ekipama i na pet odigranih mečevima ostvarile su samo dve pobede uz tri remija i četvrte su na tabeli sa šest bodova zaostatka u odnosu na vodeći Juventus.

Na svim mečevima Rome ove sezone igra GG&3+ je bila prolazna, a kako je Volfsburg napadački orijentisana ekipa, očekujem da to i danas bude slučaj.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više