"SVRAKE" OPET PRAVE OD GOTOVOG VERESIJU? Kola obično krenu nizbrdo u oktobru

O. M. 08. 10. 2024. u 09:30

NOTS KAUNTI dočekuje ekipu Northamptona u drugom kolu engleskog Liga trofeja.

Profimedia

Kao i nekoliko prethodnih godina, Nots kaunti je dobro otvorio sezonu, ali čini se da će kao i ranije, sa izuzetkom pretprošle sezone kada su se vratili u Ligu dva, u nastavku prosuti sve što su na početku skupili. Pet godina im je trebalo da se iz Nacionalne lige vrate u Ligu dva, nakon što su četiri put završavali u pozicijama za plej-of gubivši jedno od prva dva mesta u završnici.

Slično je bilo i prošle sezone u prvoj povratničkoj kampanji u Ligi dva kada se posle uvodnih kola činilo da će se prošetati do Lige jedan. Na kraju su završili kao 14, a baš negde u ovo vreme krenula su kola nizbrdo.

Poraz Svraka od Port Vejla pre tri dana znači da su sada peti u Ligi dva sa 18 bodova posle 10 mečeva, ali su samo jedan bod od prvoplasiranog Volsola.

Nots kaunti su izgubili oba svoja poslednja domaća meča sa 1:0, ali su pobedili u prethodna tri meča na Medou Lejnu.

Za razliku od prošle sezone kada su imali sva tri poraza u grupnoj fazi, ove im za sada ide dobro u Liga trofeju, pošto su u prvom kolu savladali Barton Albion sa 2:1 i drugi su sa tri boda u grupi od četiri tima, dok gostujući tek treba da odigra prvu utakmicu na turniru, ali su treći ispred podmlatka Lestera.

S druge strane, Northampton je 20. u Ligi jedan, a prošle subote poražen je ubedljivo sa 4:1 od Reksama.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,22)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više