"SIGURICA" ZA GOLOVE: Kad igraju "pirati" mreže se tresu u proseku četiri puta po meču

O. M. 08. 10. 2024. u 09:15 >> 09:15

U okviru drugog kola engleskog Liga trofeja, Svindon dočekuje Bristol Roverse, Utakmica se igra u utorak od 20 časova na stadionu "Kaunti graund".

Profimedia

Svindon je pre tri nedeljeo ostvario prvu pobedu u sezoni, kada je sa savladao Njuport u Ligi dva, ali je usledio novi niz od četiri utakmcie bez pobede pa "crvendaći" iz Viltšira na 21. mestu sa samo dva boda iznad zone ispadanja.

 U poslednja dva kola su remizirali sa Tranmerom i Harogejtom, ekipama koje su na tri, odnosno četiri mesta iznad njih i sa po tri boda više.

Neefikasnost je boljka "crvendaća", u poslednjih šest utakmcia postigli su samo sedam golova, od čega četiri u pomenutoj pobedi nad Njuportom - inače bi im prosek bio daleko ispod gola po utakmici.

S druge strane, Bristol Roversi su na poslednjih šest utakmica postigli deset golova i primili 14, što daje prosek od četiri gola po utakmici koju igraju. Da vole utakmcinje sa velikim brojem golova pokazuje i prvo kolo Liga trofeja u kojem su odigrali neodlučeno 3:3 sa rezervistima Totenhema, koji su bili preciziniji sa bele tačke pa im je pripao dodatni bod. 

NAŠ TIP: X2&2-4 (kvota 2,19)

Pogledajte više