"IKS" JE REDOVNA POJAVA: Ovi timovi su remizirali četiri puta na poslednjih pet duela kada je Deportivo domaćin

V.M.

07. 10. 2024. u 12:25

DEPORTIVO Pereira će pokušati da prekine niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobede kada bude ugostio Deportes Tolimu u utakmici 13. kola kolumbijske Primere A (3.00).

Foto: Profimedia

Domaćin se baš mučio za vreme septembra i drago mu je što je košmarni mesec za njega završen, na četiri utakmice doživeo je dva poraza i odigrao isto toliko remija i nada se da će početkom oktobra pronaći način da se vrati na pobedničke staze.

Odbrana Deportiva igra dobro, primila je samo devet golova u dosadašnjem toku prvenstva, međutim, napadači su baš podbacili i sa sedam postignutih golova su jedna od najgorih navala u prvenstvu.

Što se tiče Deportesa, on igra konstantno dobro od starta lige, nema mnogo oscilacija i šesti je na tabeli sa pet poena zaostatka u odnosu na vodeći Amerika de Kali od kojeg je doduše odigrao meč više.

Gosti iz Tolime današnji susret dočekuju u seriji od tri vezana meča bez poraza i na njima su sakupili sedam bodova (dve pobede uz remi).

Ono što je veoma zanimljivo kod međusobnih duela ovih timova je to da je remi redovna pojava kada je Deportivo domaćina i to je bio slučaj na četiri od prethodnih pet utakmica na stadionu "Ernan Ramirez Viljegas"

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više