ATLETIKO TRAŽI POVRATAK NA POBEDNIČKU STAZU: "Gigant sa severa" je u velikom padu forme

Novosti online 07. 10. 2024. u 12:05

U okviru 17. kola argentinskog prvenstva gledaćemo obračun između Atletiko Tukumana i Tigrea. Meč se igra na "Monumental Hose Fijeru" i počinje u 23 časa.

Foto: Profimedia

Atletiko je igrao odlično u prvih deset kola, bio je u samom vrhu i pružao je sjajne partije, međutim, od tada je pao u formi i na poslednjih pet utakmica ostvario je samo jednu pobedu uz čak tri poraza i remi.

Zbog tih slabih rezultata spustio se na šesto mesto tabele argentinskog prvenstva i menadžer Dijego Eraz mora pronaći način da prodrma "severnog giganta" i vrati ga na pobedničke staze.

Vodeći Velez je domaćinima pobegao na deset bodova prednosti, ali ima i odigran meč više, tako da ukoliko ekipa iz Tukumana večeras slavi, smanjiće tu razliku na sedam poena i popeti se na četvrto mesto.

Obrnuta je situacije u redovima Tigrea koji je katastrofalno započeo sezonu i tavorio je na dnu tabele, a sada se dobrim nastupima polako pomera ka sredini.

Na poslednjih pet mečeva doživeo je samo jedan poraz, a pride je ostvario dve pobede i dva remija, tako da je u dobrom ritmu pred večerašnje gostovanje.

Očekujemo dobar, ujednačen meč i blagu prednost bismo dali Atletiku koji je kvalitetnija ekipa i verujemo da bi baš večeras mogao da okonča krizu rezultata.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više