VERUJEMO U "ŽUTO-PLAVE": U prošlom kolu su ubedljivo savladali lidera prvenstva!

V.M.

07. 10. 2024. u 11:00

U 17. kolu argentinskog prvenstva Defensa i hustisija će ugostiti Rosario (23.45).

Foto: Profimedia

Domaćini se baš muče ove sezone, ništa im ne ide od ruke, ostvarili su samo dve pobede do sada i samo sebe mogu da krive za to što su trenutno predzadnji na tabeli.

Glavni razlog za tako slabe igre je veoma loša defanzivna igra "orlova" koji su primili čak 23 gola i jedino je Sentral Kordova više puta vadila loptu iz sopstvene mreže (26).

Defensa je posebno loše izgledala na poslednje tri utakmica u kojima je zabeležila remi uz dva poraza i nije postigla nijedan gol na tim utakmicama.

Sa druge strane, Rosariju fali konstantnosti u igrama, nikako ne uspeva da veže nekoliko dobrih rezultata koji bi ga "lansirali" u gornji dom i zbog toga je konstantno na sredini tabele (današnji meč dočekuje na 12. mestu).

Na poslednjih pet utakmica upisao je po dve pobede i poraza uz remi, a da slično igra tokom čitave kampanje vidimo po tome što je na 16 odigranih mečeva ostvario po šest trijumfa i poraza, dok je četiri puta remizirao.

U prošlom kolu gosti su savladali vodeći Velez sa 3:0, tako da u dobroj atmosferi dolaze na "Norberto Tito Tomagelo" i očekujemo da odnesu bar bod sa njega.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više