"KLADIO SE" NA SEBE I POGODIO! Protiv Postekogluovog Totenhema niko ne želi da igra u ovom trenutku

V.M.

06. 10. 2024. u 10:20

SJAJAN meč trebali bi da gledamo na "Ameksu" od 17.30 kada Brajton bude ugostio Totenhem u okviru sedmog kola Premijer lige.

Foto: Profimedia

Postekoglu je bio pod pritiskom nakon slabog starta sezone, ali nije želeo da promeni stil igre svoje ekipe, garantovao je rezultate, nije odustajao, kladio se na sebe i svoj stil igre i nagrađen je sa pet uzastopnih pobeda Totenhema u svim takmičenjima.

Posebno je impresivna bila ona proteklog vikenda protiv Junajteda kada su "pevci" marširali "Old trafordom" slavivši sa 3:0, a komotno je razlika mogla biti i veća da se Verner nije ispromašivao i da Onana nije imao dosta dobar dan na golu.

Nakon toga je ostvaren i trijumf nad Ferencvarošom u Ligi Evrope (2:1), Postekoglu je dosta rotirao na tom susretu, ali to nije sprečilo Sparse da dođu do novog trijumfa.

Jedan od golova protiv mađarskog šampiona postigao je Brenan Džonson koji igra u formi svog života, na poslednjih pet mečeva je postizao po jedan gol i pokazuje sjajnu mentalnu snagu pošto je bio jedan od najkritikovanijih igrača Totenhema na startu sezone, a sada ga mnoigi navijači kluba iz prestonice vole najviše od svih u timu.

Iako će gosti biti bez kapitena Sona i dugo povređenih Ričarlisona i Odobera, na teren se vraća sjajni levi bek Destini Udogi koji je ranije napustio teren protiv Junajteda i propustio meč protiv Ferencvaroša što je veliki plus za Totenhem pošto je u pitanju jedan od najboljih levih bekova na svetu.

Sa druge strane, nakon sjajnog starta sezone i "medenog meseca" sa Hirclerom na klupi, Brajton je znatno opao u formi i nije ostvario nijednu prvenstvenu pobedu za vreme septembra.

Nije uspevao da pobedi slabije ekipe na "Ameksu" kao što su Ipsvič i Notingem, dok je u gostima doživeo ubedljiv poraz od Čelsija (2:4) i polako talentovani nemački stručnjak shvata koliko je teško biti trener u Premijer ligi.

Ono što se posebno kritikuje je igra zadnje linije tima, odbrana pruža dosta slabe parije i to je veliki problem s ozbirom da im na noge dolazi Totenhem, ekipa koja je stvorila najviše gol-šansi u Premijer ligi pre početka ovog kola.

Prošle sezone ove ekipe su odigrale veoma zanimljive utakmice, Brajton je bio bolji na "Ameksu" (4:2), dok je u Londonu slavio Totenhem (2:1).

Fudbal kakav igraju ovi timovi obećava veliki broj golova, a za hrabrije bi dodali i dvojku na razigranog gosta sa kojim niko ne želi da igra u ovom trenutku.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,48)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (2,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više