NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za nedelju

V.M.

06. 10. 2024. u 08:22

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila sledeće predloge.

Foto: Profimedia

Nedelja

12.30 Juventus - Kaljari 1 (1,43)

15.00 Čelsi - Notingem 1 (1,50)

15.00 Aston vila - Mančester junajted 1X (1,47)

17.30 Brajton - Totenhem 2 (2,30)

18.00 Monca - Roma X2 (1,28)

Ukupna kvota: 9,59

Juventus podiže formu, proteklog vikenda je savladao Đenovu sa 3:0, dok je sredinom nedelje uprkos tome što je imao igrače manje pobedio Lajpcig u Ligi šampiona (3:2) i očekujemo novi rutinski trijumf "stare dame" predvođene Dušanom Vlahovićem (četiri gola na pomenutim mečevima).

Čelsi igra sjajno, nanizao je pet pobeda u svim takmičenjima, Mareska je pronašao ulogu svim bitnim igračima i tipujemo da će tri boda ostati na "Stamford bridžu".

Aston vila i Junajted igraju veoma zanimljiv meč, forma i momentum su na strani domaćina koji je pre par dana ostvario veliku pobedu nad Bajernom (1:0), ali "crveni đavoli" su veliko ime u engleskom fudbalu, tako da oprezno tipujemo duplu šansu na birmingemske "lavove".

Postekogluov Totenhem konačno izgleda kako on to želi, presing, veliki broj golova, sve im ide na ruku u ovom trenutku, ostvarili su pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima i verujemo da će upisati i šestu protiv Brajtona koji je nakon šest osvojenih bodova u prva dva kola ostvario samo jednu pobedu na narednih pet mečeva.

Za kraj predlažemo duplu šansu na "vučicu" koja ide na nogi Monci koja nema nijednu pobedu ove sezone i ne vidimo kako će je večeras ostvariti.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više