GOLOVI SU ZAGARANTOVANI: U poslednja dva kola mreže se tresle 23 puta kada igra jedan od ova dva nemačka drugoligaša

O. M. 04. 10. 2024. u 12:27

KARLSRUE dočekuje ekipu Darmštata u osmom kolu druge nemačka lige. Susret je zakazan za 18.30 na "Vildparku".

Profimedia/ IMAGO

Karlsrue je trenutno treći na tabeli sa 15 bodova iz sedam mečeva. U prošlom kolu odigrali su epski meč sa Kelnom gde su posle 15 minuta gubili sa 3:0, u 27. minutu smanjili na 3:2, ali su na poluvreme ipak otišli sa minusom od dva gola jer su "jarčevi" u nadoknadi prvog poluvremena postigli i četvrti bod.

Karlsrue se ni posle toga nije predavao, pa je u drugom delu za samo tri minuta, od 52. do 55, postigao još dva gola za izjednačenje. Het-trik je ostvario fenomenalni Marvin Vaniček, koji je od početka sezone, uz Gruzina Budua Živzivadzea, ponajbolji igrač "ojrofajtera", ali i cele Cvajte.

Njih dvojica su imali udela svaki u po osam golova Karslrue, Budu sa šest golova i dve asistencije, a Marvin sa po četiri gola i asistencije.

Darmštat se nalazi na 16. mestu na tabeli sa pet bodova. U poslednjoj takmičarskoj utakmici izgubili su od Magdeburga sa 2:1. 

Pre toga su ostvarili jedinu pobedu u sezoni kada su sa 5:3 savladali Šalke, iako su posle pola časa igre gubili sa 3:0.

Očigledno je da na utakmicama ovih dveju ekipa pada mnogo golova sa obe strane terena, što je uglavnom slučaj i kada se međusobno sastanu, iako je baš poslednji dvoboj završen bez golova.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 2,23)

NOVA EPIZODA KLADIONIČARSKIH PRIČA: Đurica prognozira

Pogledajte više