SRBIN JE NAJBOLJI ASISTENT "MASTIFA": "Krilati lavovi" posustaju u poslednjim minutima utakmice

O. M. 04. 10. 2024. u 12:03

VERONA dočekuje Veneciju u sedmom kolu italijanske Serije A.

Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Verona je sjajno počela sezonu sa dve pobede u prva tri meča, ali taj zamah je brzo nestao sa njihove naredne tri prvenstvene utakmice koje su donele poraze.

Pokazali su znake života pred kraj svake od tih utakmica, postigavši gol u nadoknadi vremena drugog poluvremena u oba nedavna poraza, ali time su samo ublažili poraze od Koma, odnosno Torina. Darko Lazović je postigao jedan i namestio jedan gol u te dve utakmice. Srpski internacionalac je sa tri asistencije i jednim golom učestvovao u skoro polovini golova Verone ove sezone.

S druge strane, kasni golovi bili su prokletstvo za Veneciju u njihovom porazu od 2:1 na gostovanju od Rome u prethodnom kolu, gde je njihovo vođstvo u prvom poluvremenu anulirano u poslednjih 16 minuta.

Bio je to njihov treći poraz u četiri utakmice, a drugi koji je odlučen golom posle 80. minuta, što je ukazivalo na sve veći problem koncentracije "krilatih lavova".

Gosti su jedna od retkih ekipa koja sedi ispod svojih domaćina na tabeli i samo su bod iznad dna, ali bi pobeda mogla da ih vine iznad Verone. Nade u to su male, jer su se sa četiri gostujuća ligaška meča u ovom periodu vratili sa samo jednim osvojenim bodom. 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,55)

NOVE KLADIONIČARSKE PRIČE: Šta prognozira tipster Đurica

Pogledajte više