"STRŠLJENOVI" IGRAJU U SERIJAMA: Sada je došao red na pobednički niz

V.M.

02. 10. 2024. u 11:35

FUDBALERI Prestona će večeras od 20.45 ugostiti Votford na "Dipdejlu" u utakmici osmog kola engleskog Čempionšipa.

Foto: Profimedia

Preston je za sada jedno od najvećih razočarenja Čempionšipa, kada ga je preuzeo Pol Hekingbotom koji je debitovao pobedom nad Lutonom, domaćini su se ponadali da su bolja vremena na vidiku za njih, međutim, usledio je niz od četiri vezana meča bez pobede (po dva remija i poraza) zahvaljujući kojima se nalazi u zoni ispadanja na 22. mestu.

Doduše, ima samo bod manje od Stouka koji je prvi tim iznad crte, ali svakako je da su ovi rezultati veoma razočaravajući za "plavo-bele".

Sa druge strane, Votford je odlično otvorio sezonu sa pet vezanih pobeda u svim takmičenjima, ali nakon toga je usledio niz od četiri vezana meča bez pobede, pre vrednog trijumfa nad Sanderlendom (2:1) proteklog vikenda.

"Stršljenovi" igraju u serijama i ako je suditi po dosadašnjim rezultatima, vreme je za novu trijumfalnu seriju momaka sa "Vikeredž rouda".

Ono što vredi napomenuti je to da su samo jednu pobedu ove sezone ostvarili na strani i to u prvom kolu protiv Milvola, dok je Preston neporažen na poslednja tri meča na "Dipdejlu".

Na dva međusobna prošlosezonska duela viđen je remi bez golova uz trijumf Votforda (5:1).

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više