DERBI KOLA NA "BLUMFILD ROUDU": "Mandarinice" igraju sjajno od kada ih je preuzela legenda Mančester junajteda

V.M.

01. 10. 2024. u 10:45

U derbiju devetog kola Lige jedan, Blekpul će na "Blumfild roudu" dočekati Linkoln (20.45). Oba tima se nalaze u odličnim formama, tako da bi trebalo da gledamo veoma zanimljivu utakmicu.

Foto: Profimedia

Blekpul je slabo započeo sezonu, međutim, dolaskom iskusnog Stiva Brusa na klupu sve se promenilo i "mandarinice" su sada jedna od najboljih ekipa u Ligi jedan. Pod vođstvom legendarnog igrača Mančester junajteda, domaćini su ostvarili četiri ligaške pobede i popeli su se na četvrto mesto na tabeli.

Poslednja žrtva bio im je Barton (3:0), a za vreme tog trijumfalnog niza postigli su čak devet golova uz samo dva primljena pogotka, tako da se nalaze u odličnom ritmu pred dolazak jedne od najjačih ekipa Lige jedan na "Blumfild roud".

Linkoln igra konstantno dobro od starta sezone, doživeo je samo jedan poraz uz četiri pobede i dva remija, pa ne čudi što je u samom vrhu tabele na trećem mestu.

Gosti se nalaze u seriji od pet vezanih mečeva bez poraza i na tim utakmicama su upisali tri pobede uz dva remija, tako da ni u redovima "crveno-belih" ne manjka samopouzdanja.

Uz Birmingem i Reksam, ovo su trenutno najbolji timovi Lige jedan, očekujemo izuzetno zanimljiv, ujednačen meč i tipujemo "iks" na poluvremenu ili kraju meča.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više