GOLEADA U NAJAVI: Fudbal kakav igraju ovi timovi obećava dosta pogodaka

V.M.

01. 10. 2024. u 09:20

ŠTUTGART će u drugom kolu Lige šampiona ugostiti Spartu iz Praga na "MHP areni" (18.45).

Foto: Profimedia

Iako je u prvom kolu doživeo očekivan poraz od Reala (1:3), Štutgart je pružio odličnu partiju na "Santijago Bernabeu". Može se reći da je bio ravnopravan rival Madriđanima gotovo čitav meč, međutim, u završnici je individualni kvalitet "kraljevskog kluba" došao do izražaja i golovima Ridigera, odnosno Endirka došao je do pobede.

Nakon toga domaćini su odigrali jedan od najboljih mečeva u svojoj skorijoj istoriji ubedljivo savladavši Dortmund sa 5:1, dok su proteklog vikenda remizirali sa Volfsburgom (2:2) i pored toga što su više od pola sata igrali sa igračem manje.

"Švabe" se nalaze u odličnom ritmu i igraju veoma dobar fudbal, sa dosta golova i favoriti su protiv Sparte koja je proteklog vikenda doživela prvi ovosezonski poraz.

Češki velikan je pred svojim navijačima iznenađujuće poražen od Sigme (2:3) i tako je prekinuo niz od 15 vezanih mečeva bez poraza koji mu je trajao od početka kampanje (13 pobeda, dva remija).

Zbog tog neuspeha pali su na drugo mesto češkog prvenstva i sada zaostaju tri boda za večitim rivalom Slavijom.

Što se tiče Lige šampiona, nju je "čelična Sparta" otvorila u stilu, ubedljivo savladavši Salcburg pred svojim navijačima sa 3:0. Bila je bolji rival tokom čitavog meča i na kraju je više nego zasluženo slavila.

Fudbal kakav igraju ove ekipe obećava veliki broj golova, pogotovo jer će Štutgart napasti tri boda posle i očekujemo veliki broj pogodaka na "MHP areni".

NAŠ TIP: |1&3+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više