SALDANJA NE PRESTAJE DA DAJE GOLOVE: Miljenik "grobara" želi da nastavi sjajnu formu protiv glavnog favorita za osvajanje Lige Evrope

V.M.

03. 10. 2024. u 07:25

DRUGO kolo Lige Evrope otvaraju Ferencvaroš i Totenhem koji se sastaju na "Grupama areni" od 18.45.

Foto: Profimedia

Nakon što je sezonu započeo promenljivim rezultatima, Totenhem je konačno uhvatio zalet i vezao četiri uzastopne pobede u svim takmičenjima. Postekoglu je bio pod velikim pritiskom pred meč sa Koventrijem koji su "pevci" jedva pobedili (2:1), a nakon toga su usledili trijumfi nad Brentfordom, Karabagom i Mančester junajtedom koji su znatno podigli atmosferu u klubu.

Najbolju partiju do sada pružili su upravo protiv Mančestera (3:0), dominirali su od prvog minuta na "Old trafordu", rano su poveli preko Džonsona, dok su u drugom poluvremenu imali igrača više nakon isključenja Bruna Fernandesa, a tri boda su pogocima potvrdili Kuluševski i Solanki.

Vredi napomenuti da su na tom meču bili bez kapitena Sona za kojeg se očekuje da i danas propusti meč, a osim njega neće biti Ričarlisona, Dragušina i Odobera, dok je pod upitnikom levi bek Udogi koji je protiv Junajteda ranije napustio teren zbog blaže povrede.

Što se tiče Ferencvaroša, kod njega je u poslednjih par dana sve u znaku fenomelnog Mateuša Saldanje koji je u smiraj prelaznog roka doveden iz Partizana za četiri miliona evra i ispostavlja se kao pun pogodak.

Sjajni Brazilac je na četiri odigrane utakmice u dresu mađarskog šampiona postigao čak šest golova, a posebno je pažnju na sebe navukao proteklog vikenda kada je protiv Puškaš akademije ušao u igru u 64. minutu i ostvario het-trik.

Svoju sjajnu formu Saldanja će pokušati da nastavi danas, a i bodovi su preko potrebni "zelenima" koji su u prvom kolu poraženi od Anderlehta i uradiće sve što je u njihovoj moći da ne započnu Ligu Evrope sa dva poraza.

Totenhem će sigurno izaći u kombinovanom sastavu pošto ga za vikend očekuje veoma bitan prvenstveni meč sa Brajtonom, ali i pored toga očekujemo otvorenu, ofanzivnu igru "pevaca" koji su poznati po tome da igraju utakmice sa velikim brojem golova što bi trebalo odgovarati Ferencvarošu i Saldanji, tako da tipujemo goleadu na "Grupama areni".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1+|&3+ (kvota 1,67)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više