"CRVENI" OD GOTOVOG NAPRAVILI VERESIJU: Serija loših rezultata preti da ostavi Šelburn bez već viđene titule

O. M. 30. 09. 2024. u 11:11

LIDER irske Premijer divizije Šelburn dočekuje Sent Patriks u zaostalom meču 30. kola. Utakmica se igra od 20.15 na "Tolka parku".

Foto Profimedia

"Stari crveni" se nekako drže na prvom mestu, iako im je forma u poslednje vreme u velikom padu. Četiri utakmice u svim takmičnjnjima nemaju pobedu, a u poslednjih deset savladali su samo ubedljivo najgoru ekipu u Irskoj, Dandalk. 

To ih je koštalo eliminacije iz Lige konferencija, domaćeg FAI kupa, a ako se ova kriza nastavi, uskoro bi mogli da ostanu i bez "već viđene" šampionske titule.

Galvej i Šamrok roversi čekaju svaki njihov kiks, a naročito Deri siti, koji im je najbliži pratilac a to je ujedno ekipa koja ih je izbacila iz Kupa.

S druge strane, Sent Patriks je u najboljoj formi od svih irskih ekipa u poslednjih deset utakmica. Vezali su četiri pobede i šest utakmica bez poraza, mada su i oni ispali u kvalifikacijama za Ligu konferencija gde ih eliminisao Bašakšehir, dok su iz FAI kupa ispali još ranije, takođe ih je izbacio Deri siti.

Šelburn je pobedio u četiri prethodna međusobna susreta, dok su četiri pre toga pripala Sent Patriksu.

Crveni su vezali pet remija na obali reke Tolka u svim takmičenjima, a protiv Sent Patriksa ovde su pobedili u poslednja dva susreta, u aprilu ove i avgustu prošle godine.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,89)
PREDLOG ZA HRABRIJE: 𝚇 (kvota 3,05)

NOVA EPIZODA KLADIONIČARSKIH PRIČA: Šta prognozira tipster Đurica

Pogledajte više