RONALDO I NASR VEĆ DEBELO ZAOSTAJU ZA MITROVIĆEVIM HILALOM: "Vitezovi Nadžda" se okreću Azijskoj ligi šampiona

O. M. 30. 09. 2024. u 10:36

POSLEDNjI meč dana u okviru drugog kola Azijske lige šampiona igra se na stadionu "Kralj Saud" u Rijadu, gde Al Nasr dočekuje katarski Al Rajan.

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Nasr je u prvom kolu odigrao 1:1 na gostovanju iračkoj El Šorti, dok je Rajan poražen na svom terenu sa 3:1 od Hilala za koji nastupaju naši Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Nasr igra dobro u ovoj sezoni, ali čini se da to nije dovoljno dobro za Hilal, od koga je pretrpeo jedini proaz u sezoni. Posle remija sa Šortijem vezali su "vitezovi Nadžda" tri pobede na domaćoj sceni, dve u prvenstvu i jednu u Kupu. Zaostaju za "plavim talasom" četiri boda, ali i po jedna bod za Itihadom i Šababaom, pa iako su bez poraza, remiji sa Raedom i Ahlijem mogli bi na kraju ove sezone da ih koštaju možda čak i plasmana u narednu Azijsku ligu šampiona.

S druge strane, Rajan je posle poraza od Hilala vezao još dva u prvenstvu i sada su u vrlo teškoj poziciji, sa samo dva boda u zoni ispadanja. Pretekao ih je i El Arabi posle pobede u nedavnom međusobnom susretu, a nije im bio dovoljan ni igrač više da izvuku bod u toj utakmici iako su i prvi stigli u vođstvo.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,54)

NOVA EPIZODA KLADIONIČARSKIH PRIČA: Šta prognozira tipster Đurica

Pogledajte više