PARTIZANOV DŽELAT JE NEPOBEDIV KOD KUĆE: Brondbi je poslednji tim koji je zaključao bravu "tigrovima"

O. M. 30. 09. 2024. u 09:16

NORDŠELAND će dočekati Brondbi na svom "Rajt to drim parku" u poslednjem meču desetog kola danske Superlige u ponedeljak.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Domaći u ovaj derbi ulaze posle ubedljivog trijumfa nad trećeligašem Fremad Amagerom u Kupu, bilo je 5:0. Golove su postigli Benjamin Nigren u trećem minutu, Peter Ankersen u 70. i Markus Ingvartsen koji je kompletirao het-trik, golovima u 45, 65. i 67. minutu.

Nordšeland je u poslednje vreme prilično često primao golove, mada su i sami pronalazili načine da daju golove. Tokom poslednjih sedam mečeva, "tigrovi" su primili u pet od njih.

Istovremeno, postigli su gol u 12 poslednjih takmičarskih utakmica, odnosno 15 ako se računaju i prijateljske. Poslednji put kad nisu postigli gol bilo je baš protiv Brondbija, u 30. kolu prethodnog prvenstva.

Protiv Brondbija nemaju pobedu u tri poslednja susreta, ali kod kuće nemaju prvenstveni poraz u poslednjih 15 kola, računajući i prethodno prvenstvo.

Brondbi je u Kupu ostvario istovetnu pobedu kao Nordšeland, s tim što je protivnik bio drugorazredni Vendisel.

Brondbi se sa četiri poslednja gostovanja Nordšelandu vratio bez pobede, uz samo jedan remi, ali je u poslednje vreme vrlo siguran u gostima, sa samo dva poraza u poslednjih više od godinu dana - izgubili su od Kopenhagena i od Midtjilanda.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,50)

NOVA EPIZODA KLADIONIČARSKIH PRIČA: Šta prognozira tipster Đurica

Pogledajte više