OD ZLA NAPADA I JOŠ GORE ODBRANE: Valjadolid kao da je zalutao u Primeru, ali i današnji protivnik se muči da postigne gol

O. M. 27. 09. 2024. u 12:10

MAJORKA će pokušati da nastavi dobar početak nove sezone La lige u petak veče kada gostuje Valjadolidu na stadionu "Hoze Zorilja".

Foto: Profimedia

Gosti su iz prvih sedam utakmica do sada uzeli 11 bodova, što ih drži na petom mestu na tabeli, dok je Valjadolid na 18. poziciji sa pet bodova iz prvih sedam mečeva.

Valjadolid ima najlošiju odbranu u La ligi ove sezone, primili su 15 golova u sedam mečeva, od čega sedam u jednoj utakmici, protiv vodeće Barselone. Takođe, imaju i jedan od lošijih napada, pošto su samo tri puta pronašli put do protivničke mreže.

"Belo-ljubičasti" su završili na drugom mestu u Segundi prošle sezone, ali u eliti su uspeli samo da pobede Espanjol, takođe novajliju, u prvom kolu. Od tada su osvojili samo dva boda u šest utakmica, a u ovaj meč idu posle poraza od 2:1 na gostovanju kod Sevilje u utorak.

Majorka je, sa druge strane, u poslednjem meču pobedila Betis sa 2:1, golom Valerija u trećem minutu nadoknade. Tim Jagobe Arasate ove sezone ima tri pobede, dva remija i dva poraza u sedam prvenstvenih mečeva.

"Pirati" su do sada postigli samo šest golova, ali imaju zajednički drugi najbolji odbrambeni učinak u ligi, primivši samo pet golova, isto kao i Barselona i Real Madrid.

NAŠ TIP: ✗ (kvota 2,95)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više