"DIZELKA" ZARIBALA POSLE DOBROG STARTA: Pančevci nemaju šta da traže na "Rajku"

O. M. 27. 09. 2024. u 09:23

FUDBALERI Crvene zvezde dočekuju Železničar iz Pančeva u okviru 10. kola Superlige Srbije. Utakmica se igra u petak, od 19 časova, na stadionu "Rajko Mitić".

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda je na dobrom putu da odbrani naslov prvaka. Igraju u sjajnoj formi izabranici Vladana Milojevića i skupili su 22 od moguća 24 boda, samo im je Mladost, najprijatnije iznenađenje prvenstva, "otkinula" dva boda.

Sezonu je dobro počeo i Železničar, što mu je omogućilo da posle osam kola zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 13 bodova.

Ipak, septembar nije bio toliko uspešan, upisali su dva poraza u isto toliko utakmica, poraženi u mečevima protiv Vojvodine (2:0) i protiv OFK Beograda (0:1). Trijumfe ove sezone su upisali protiv Radničkog 1923, Jedinstva, IMT-a i Spartaka.

Crvena zvezda i Železničar su prošle godine odigrali dve utakmice u okviru Superlige,  "crveno-beli" su slavili oba puta. Na "Marakani" je bilo laganih 3:0, ali su u Pančevu domaćini pružili jači otpor, pa čak i vodili do 61. minuta, da bi Zvezda preokrenula golovima Ivanića i Mijatovića.

Zvezda neće biti kompletna jer zbog povrede stopala izostaje Ognjen Mimović, dok je Mirko Ivanić van stroja zbog problema sa zadnjom ložom.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,52)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više