ČETA ROBINA VAN PERSIJA PREKINULA POST: Da li je sada vreme za pobednički niz?

Novosti online 27. 09. 2024. u 09:10

NA otvaranju sedmog kola holandske Eredivizije ekipa Heraklesa će na "Asito stadionu" ugostiti Herenven (20.00).

Foto: Profimedia

Robin van Persi je preko leta preuzeo ulogu glavnog trenera Herenvena i ima promenljiv početak svoje menadžerske karijere. Njegovi izabranici su na uvodnih šest utakmica osvojili sedam bodova i nalaze se na sredini tabele, tačnije na 11. mestu.

Gosti su doživeli pravu bruku protiv AZ-a pre tri kola kada su poraženi s rezultatom 9:1, nakon toga je usledio još jedan neuspeh protiv Tventea (0:2), ali taj niz je prekinut proteklog vikenda kada su "plavo-beli" konačno slavili, pobedivši Groningen sa 2:1.

Sa druge strane, Herakles je u nešto boljem ritmu, vezao je dva meča bez poraza, a nakon remija sa Almereom (0:0) pre dva kola, pre nekoliko dana došao je do prve ovosezonske pobede savladavši NEK (2:1).

U uvodnih šest kola, domaćin je odigrao čak tri remija, što je najviše u ligi uz Fejenord, Groningen i Spartu iz Roterdama.

Ono što je karakteristično za međusobne duele današnjih rivala je to da na poslednjih pet mečeva nijednom nije bila prolazna igra gol-gol, a na tim mečevima su viđene čak četiri pobede Herenvena uz jedan jedini trijumf Heraklesa.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više