RONALDO BI DA URADI ONO ŠTO NIKO NIKADA NIJE: Vanvremenski Portugalac ima idealnu priliku da poveća golgeterski saldo

V.M.

27. 09. 2024. u 08:27

U okviru petog kola saudijske Profesional lige fudbaleri Al Nasra će ugostiti Al Vehdu (17.20).

FOTO: Profimedia

Nakon tri remija iz uvodne četiri utakmice u svim takmičenjima, Al Nasr se odlučio za rotaciju na klupi, pa je Luiza Kastra zamenio doskorašnji stručnjak Milana Stefano Pioli.

Iskusni Italijan je vratio "rosonere" u sam vrh italijanskog fudbala, međutim, nakon nešto slabije prošle sezone uprava je odlučila da mu ne produži ugovor, pa se otisnuo na istok gde će voditi ekipu Al Nasra.

Već na prvih par utakmica vidi se poboljšanje u igri ekipe, Pioli je "zategao" Al Nasr koji je pod njegovom palicom ostvario dve pobede, protiv Al Itifaka (3:0) i Al Hazema (2:1).

Glavna uzdanica italijanskog stručnjaka svakako će biti vanvremenski Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena je sebi postavio cilj da postigne 1000 golova u karijeri, a trenutno je na brojci od 902 i polako se približava željenoj brojci koju niko nikada nije dostigao.

Treći trijumf u nizu Al Nasr će danas juriti protiv Al Vehde koja je vezala dva poraza pred dolazak u Rijad.

Gosti imaju ozbiljnih defanzivnih problema, primili su čak 12 do sada, što je ubedljivo najviše od svih timova u Profesional ligi i zbog toga tipujemo rutinsku pobedu domaćeg sastava.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više