"PETARDA" JOŠ ODJEKUJE U UŠIMA: Hofenhajm ne može da sačuva mrežu kad igra kod kuće

O. M. 29. 09. 2024. u 08:33

HOFENHAJM će dočekati Verder iz Bremena u poskednjoj utakmici petog kola nemačke Bundeslige. UTakmica se igra od 17.30 na "Rajn-Nekar areni".

Foto arhiva VN

Domaći tim vezao je tri poraza nakon uvodne pobede i sada je na16. mestu na tabeli Bundeslige. S druge strane, gosti su posle dobrog starta u prošlom kolu doživeli prvi poraz u sezoni, ali ne bilo kakav nego onaj od koga dugo bride obrazi - izgubili su sa 5:0 od minhenskog Bajerna na svom terenu.

Međutim, ni Hofenhajm nije mnogo bolje prošao kada eje poslednji šut bio domačin, pošto je ovde, na "Rajn-Nekar areni" izgubio sa 4:1 od šampiona Bajera iz Leverkuzena. Sada se vraćaju kući, s nadom da se neće ponoviti novembar prošle godine kada su poslednji put vezali dva poraza na svom terenu.

Hofenhajm je od tada na samo dve utakmice propustio da postigne gol, ali istovremeno još od aprila prošle godine nije odigrao utakmicu na "Rajn-Nekar areni" bez primljenog gola.

Verder uprkos nedavnoj katastrofi protiv Bajerna dolazi na ovo gostovanje sa dozom optimizma jer je vezao četiri gostovanja bez poraza i samo jedna utakmica ga deli od izjednačenja klupskog rekorda iz 2019. godine.

Ali, ako gosti žele da izvuku nešto iz ove utakmice moraće bar jednom da zatresu mrežu domaćina.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,62)

Pogledajte više