TEŽAK ZADATAK ZA SRPSKOG STRUČNJAKA: Četa našeg trenera u Portugalu započinje svoju avanturu u Ligi Evrope

V.M.

26. 09. 2024. u 11:00

ŽARKO Lazetić i njegov Makabi iz Tel Aviva gostuju Bragi u utakmici prvog kola Lige Evrope (21.00).

FOTO: M. Vukadinović

Nakon veoma uspešnog mandata na klupi TSC-a, Žarko Lazetić se otisnuo u Evropu i letos je preuzeo Makabi iz Tel Aviva sa kojim beleži odlične rezultate.

Srpski stručnjak se već okitio jednim trofejom osvojivši izraelski Superkup, uveo je Makabi u grupnu fazu Evrope, dok je u domaćem prvenstvu jedini perfektan tim nakon četiri odigrana kola.

Gosti se trenutno nalaze u seriji od devet vezanih pobeda u svim takmičenjima i pokušaće da nastave taj sjajan niz na večerašnjem susretu, mada treba reći da se još nisu sastali sa ekipom kvaliteta Brage.

Portugalski predstavnik dugi niz godina redovno igra evropska takmičenja, stalno je u vrhu portugalske Primeira lige i u pitanju je izuzetno dobra ekipa.

Ipak, u poslednje vreme Braga ne igra toliko dobro i bila je u negativnoj seriji od tri vezana meča bez pobede sve do proteklog vikenda kada je savladala Nasional (3:0).

Ovo je deseta uzastopna sezona u kojoj "arhiepiskopi" igraju Ligu Evrope, a u to vreme su beležili dosta dobre rezultate, pogotovo kod kuće jer su slavili na devet od poslednjih 13 utakmica pred svojim navijačima u ovom takmičenju.

Verujemo da će Braga danas imati inicijativu i kontrolisati igru, ali Makabi se neće lako predati i tražiće svoju priliku preko kontri. Očekujemo dosta tvrd meč i tipujemo da će biti malo golova, a uz to bismo dodali fiks na domaćina za kojeg smatramo da je kvalitetnija i iskusnija ekipa.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više