IGRA VILJAREAL, ZNAČI BIĆE GOLOVA: Tip GG&3+ je bio prolazan na svakoj utakmici "žute podmornice" ove sezone!

V.M.

26. 09. 2024. u 09:55

U okviru sedmog kola španske La lige, Espanjol će na "RSDE stadionu" dočekati Viljareal (19.00).

Foto Profimedia

Viljareal prvi put nakon četiri sezone ne igra ni u jednom evropskom takmičenju, u mogućnosti je da se potpuno fokusira na La ligu i za sada mu ide poprilično dobro jer je šesti na tabeli nakon isto toliko odigranih kola.

Do proteklog vikenda je bio i neporažen, međutim, na "Keramiku" je došla neprikosnovena Barselona koja je ubedljivo slavila sa 5:1 i tako onončala pozitivan niz "žute podmornice".

Ono što je karakteristično za Marseljinove momke je to da igraju izuzetno otvoren, napadački fudbal, sa velikim brojem pogodaka, o čemu najbolje svedoči gol-razlika (12:13), a takođe vredi napomenuti da je na svakom meču Viljareala igra GG&3+ bila prolazna.

Što se tiče Espanjola, on je solidno započeo sezonu, ostvario je dve pobede u uvodnih šest kola i trenutno je 14. na tabeli sa dva poena prednosti u odnosu na Valjadolid koji je prvi tim ispod crte.

Poslednji meč Katalonci su odigrali protiv Reala na "Santijago Bernabeu" i poveli su početkom drugog poluvremena, međutim, nisu uspeli da izdrže napade silovitih Madriđana i na kraju su ubedljivo poraženi (1:4).

Sada se vraćaju pred svoje navijače, što bi trebao biti veliki plus za Espanjol koji je pomenute dve pobede ostvario upravo na "RSDE stadionu".

Na 11 od poslednjih 12 gostovanja Viljareala oba tima su tresla mrežu i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više