POBEDA IM JE PREKO POTREBNA: "Plavo-belima" na noge dolazi protivnik idealan za povratak na trijumfalne staze

V.M.

25. 09. 2024. u 13:20

U okviru 24. kola švedskog prvenstva, fudbaleri Jurgordena će ugostiti Bromapojkarna na "Tele2 areni" (19.00).

Foto: Profimedia

Tokom čitavog prvenstva, domaćini se nalaze u samom vrhu tabele, uglavnom na drugoj poziciji i konstantno gledaju u leđa vodećem Malmeu koji je neprikosnoven na prvom mestu.

Jurgorden zaostaje 11 bodova za liderom uz odigran meč manje, ali ta razlika je mogla biti znatno manja da je forma "plavo-belih" bolja, jer su na poslednjih pet ligaških utakmica osvojili samo sedam bodova i tako nisu iskoristili nekoliko kikseva prvoplasiranog tima na tabeli.

Jedan od lošijih nastupa ove sezone, domaćini su prikazali proteklog vikenda kada su u gostima poraženi od GAIS-a rezultatom 3:0 i njihovi navijači će očekivati rekaciju svojih miljenika, pogotov jer igraju na "Tele2 areni".

Današnji protivnik im je idealan za povratak na pobedničke staze i hvatanje zaleta, jer im na noge dolazi Bromapojkarna koja je na poslednjih pet utakmica osvojila samo dva boda.

Gosti se nalaze u velikom problemu, igraju izuzetno loše ali rezulati iz prvog dela sezone ih čuvaju iznad zone ispadanja i trenutno su deseti na tabeli sa šest poena prednosti u odnosu na Kalmar koji je prvi tim ispod crte.

Jurgorden je na prvom ovosezonskom međusobnom duelu slavio sa 5:0, a verujemo da će i danas doći do čitavog plena pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,68)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više