SRBIN BI KONAČNO MOGAO ZAIGRATI OD PRVOG MINUTA: Emerijevi "lavovi" jure petu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima

V.M.

24. 09. 2024. u 13:00

JOŠ jedan meč šesnaestine finala EFL kupa odigraće Vikomb vonderersi i Aston vila koji se sastaju na "Adams parku" od 21.00.

FOTO: Profimedia

Unaj Emeri je na startu ove sezone pokazao zašto mnogi misle da se radi o jednom od najboljih trenera ne samo u Premijer ligi, već i na čitavom svetu. Španac je našao svoj dom u Aston vili sa kojom pruža neverovatne partije i polako je vraća na staze stare slave kada je bila među najjačim timovima u Engleskoj.

Mnogi su mislili da će igranje u Ligi šampiona naškoditi "lavovima", da nemaju rotaciju potrebnu za to, međutim, to za sada nije problem gostima koji se nalaze u impresivnom nizu od četiri vezane pobede u svim takmičenjima.

Poslednji trijumf ostvarili su proteklog kola u derbiju protiv Vulverhemptona posle preokreta rezultatom 3:1, a vredi napomenuti i da su se tom pobedom popeli na treće mesto tabele Premijer lige i sada zaostaju samo jedan bod za vodećim Mančester sitijem.

Pošto Vilu očekuje veliki broj utakmica u narednom periodu, očekivano je da Emeri večeras rotira gotovo čitavu postavu, tako da bi od prvog minuta na terenu trebali da se nađu igrači poput Nedeljkovića i Durana koji su impresionirali svojim igrama sa klupe.

Sa druge strane, Vikomb je nakon nešto turbulentnijeg starta kampanje pronašao formu i neporažen je na poslednje četiri ligaške utakmice na kojima je sakupio deset bodova.

Za vikend je bio bolji od Kembridž junajteda sa 2:1 i zahvaljujući tom trijumfu nastavio je uspon na tabeli Lige jedan, te sada zauzima deveto mesto sa deset poena na svom saldu.

Što se tiče Liga kupa, domaćini su za sada bili bolji od Nortemptona i Svonsija, dok će gostima ovo biti prvi meč u takmičenju.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više