MITROVIĆ NEMILOSRDNO REŠETA MREŽE: Ni kolega iz reprezentacije nije imao rešenje za strašnog Srbina

O. M. 24. 09. 2024. u 11:18

AL HILAL nastavlja svoj pohod na novu duplu krunu u Saudijskoj Arabiji, nadajući se da će ove sezone pridodati i trofej Azijske Lige šampiona. Istovremeno, Aleksandar Mitrović nastavlja da teroriše protivničke golmane.

Profimedia

"Plavi talas" danas gostuje niželigašu Bukariji u šesnaestini finala Kupa. Ova utakmica dolazi posle niza od šest pobeda i sedam utakmica bez poraza, sve u ovoj sezoni, a računajući i prošlu, Hilal je u seriji od 17 utakmica bez izgubljene, koja seže u april 2024. godine i polufinale Azijske lige šampiona protiv katarskog Al Ajna.

Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije Aleksandar Mitrović postigao je čak 11 golova na sedam utakmica ove sezone, a samo mu je golman katarskog El Rajana odoleo za 90 minuta igre.

U  subotu je, u "saudijskom klasiku" protiv Itihada, dva puta za 13 minuta savladao reprezentativnog kolegu Predraga Rajkovića i tako pokazao Karimu Benzemi, koji je postigao počasni pogodak za "narodni klub", ko je kralj strelaca. Mitar sada ima osam golova na kontu, koliko i dva sledeća na listi strelaca zajedno, a to su Benzema i Kristijano Ronaldo.

El Bukarija je prošle godine za dlaku izbegla ispadanje iz drugog razreda arabijskog fudbala, a i ove godine su krenuli na sličan način. Računajući i završnicu prošle sezone vezali su osam utakmica bez pobede.

NAŠ TIP: &2-5 (kvota 1,64)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više