SENZACIJA IZ IZMIRA: Novajlija bez poraza na startu Superlige

O. M. 23. 09. 2024. u 11:46

GECTEPE je na iznenađenje mnogih jedna od četiri neporažene ekipe posle četiri kola turske Auperlige, a pokušaće da to i ostane kada u ponedeljak ugosti Kajzerispor na stadionu "Gursel Aksel".

Foto: Profimedia

U međuvremenu, gosti još uvek traže svoju prvu pobedu u sezoni, iako su i oni neporaženi u poslednja tri meča.

Novajlija u Superligi je posle tri remija, uključujući i onaj protiv Fenerbahčea, u prošlom kolu ostvaroi i prvu pobed, savladavši prošlogodišnjeg rivala iz Prve lige Bodrumspor golovima Romula Kardosa i Đalme Silve.

Ovi rezultati stavljaju Gectepe na 10. mesto sa šest bodova uoči utakmice protiv Kajserispora, ekipe koju nisu pobedili u poslednjih pet susreta, izgubivši dva i remizirajući tri.

Neporaženi su u poslednjih 10 takmičarskih mečeva još od aprila kada je Kodžaeli sa tri gola u poslednjih sedam minuta preokrenuo njihovo vođstvo. Kod kuće nisu izgubili 14 takmičarskih utakmica, a zanimljivo je da im je i ovde poslednji poraz naneo Kodžaeli, u novembru prošle godine bilo je 1:0.

Istovremeno, Kajzeri je bez pobede od aprila kada su pobedili ekipu Pendikspora. Prošlog četvrtka su ih dva minuta delila od trijumfa, ali su prokockali 2:0 protiv Trabzonspora i ostali bez dva boda i isključenog Sazdagija.

NAŠ TIP: 1 (kvota 3,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više