"RIBARI" LOVE "ŠKAMPE": Gosti su bez pobede ove sezone!

V.M.

23. 09. 2024. u 11:21

U poslednjoj utakmici sedmog kola engleske Lige dva fudbaleri Flitvuda će ugostiti Morkam (21.00).

Profimedia

Flitvud igra promenljivo ove sezone i na pet odigranih utakmica ostvario je dve pobede uz isto toliko remija i jedan poraz. U poslednjom kolu odigrao je izuzetno zanimljiv meč sa Karlajlom na kojem je viđeno čak pet golova, a na kraju su "ribari" slavili sa 3:2.

Flitvud je poznat kao dobra domaćinska ekipa, a ove sezone je na "Hajberi stadionu" osvojio četiri boda na dve odigrane utakmice. Savladao je Roteram (2:1) uz remi sa Gilingemom (0:0).

Novu dobru priliku za bodove imaće večeras, jer mu na noge dolazi najgora ekipa Lige dve, Morkam koji je osvojio samo jedan poen u uvodnih šest kola.

"Škampima" ništa ne porazi za rukom, izgledjau dosta loše na terenu, a dovoljno je reći da u prvih pet kola nisu postili nijedan gol!

Prvi put su mrežu zatresli protiv Kolčestera u prošlom kolu, učinili su to čak tri puta, međutim to im nije bilo dovoljno za pobedu i na kraju su se morali zadovoljiti bodom (3:3).

Poslednji put kada su se ovi timovi sastali na "Hajberi stadionu" bilo je 1:0 za Flitvud, a mi verujemo da će "ribari" i danas doći do čitavog plena.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više