ŠOK-TERAPIJA RADI SVOJE: Ronaldo i družina pod trenerskom palicom italijanskog stručnjaka podižu formu

V.M.

23. 09. 2024. u 09:28

U šesnaestini finala saudijskog King kupa fudbaleri Al Hazema će ugostiti Al Nasr (17.35).

FOTO: Profimedia

Nakon tri remija iz uvodna četiri utakmice u svim takmičenjima. Al Nasr se odlučio za rotaciju na klupi, pa je Luiza Kastra zamenio doskorašnji stručnjak Milana, Stefano Pioli.

Iskusni Italijan je vratio "rosonere" u sam vrh italijanskog fudbala, međutim, nakon nešto slabije prošle sezone uprava je odlučila da mu ne produži ugovor, pa se otisnu na istok gde će voditi ekipu Al Nasra.

Već na njegovom debiju se videlo da će gosti igrati dosta bolje pod njegovom palicom jer su pre tri dana rutinski slavili na gostovanju Al Itifaku sa 3:0.

Prvi gol na tom meču postigao je Kristijano Ronaldo koji ne prestaje da trese mreže i polako se približava cilju postizanja 1000 golova u karijeri (trenutno na 902).

Čuveni napadač će danas imati izglednu priliku da poveća taj saldo pošto "vitezovi Najda" igraju u kupu sa drugoligašem Al Hazemom i veliki su favoriti.

Što se tiče domaćina, on je prošle godine bio član elite, međutim, ispao je iz nje i sada planira da se ekspresno vrati u prvi rang saudijskog fudbala.

Odlično je otvorio sezonu i današnji meč dočekuje u seriji od tri vezane pobede, a poslednju je ostvario protiv Al Taija za vikend rezultatom 2:1.

Ipak, kvalitet je dobrano na strani Al Nasra koji je današnjeg rivala savladao četiri puta na poslednjih pet međusobnih duela i očekujemo da to ponovo učini.

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više