KO JE OVO MOGAO DA OČEKUJE: Nikola Milenković ifk "šumari" neporaženi posle četiri kola u najjačoj ligi na svetu

O. M. 22. 09. 2024. u 11:28

U prvom meču nedeljnog programa, u okviru petog kola engleske Premijer lige, sastaju se Brajton i Notingem. Utakmica se igra na stadionu "Falmer", a početak je zakazan za 15 časova.

Profimedia

Brajton je odlično počeo sezonu i jedna je od pet neporaženih ekipa posle četiri odigranakola. Ostvarili su dve pobede i dva remija.

"Galebovi" su u prva dva kola pobedili Everton sa 3:0 i Mančester junajted sa 2:1.

Potom su remizirali sa Arsenalom 1:1 i Ipsvičom 0:0, pa trenutno zauzimaju šestu poziciju sa osam osvojenih bodova.

Strelac dva gola u dosadašnjem delu sezone Žoao Pedro je propustio poslednju utakmicu i pitanje je da li će igrati u nedelju. 

Pred fudbalerima Notingema je još jedno izazovno gostovanje. Prošlog vikenda su šokirali Liverpul pobedom od 1:0 na "Enfildu", zahvaljujući golu Kaluma Hadsona-Odoija.

Kao i Brajton, Notingem je takođe neporažen u prva četiri kola, sa osam bodova. Pobedili su Sautempton i Liverpul sa identičnim rezultatom 1:0, a zanimljivo je da su obe pobede ostvarili u gostima.

Kod kuće su remizirali sa Bornmutom i Vulvsima, takođe obe identičnim rezultatom 1:1. 

Kapiten reprezentacije Srbije Nikola Milenković odlično se snašao u Notingemu. Jedan je od najbolje ocenjenih igrača tima, a bio je dobar i u porzu na penale od Njukasla u Liga kupu, kada je igrao samo pola sata i bio je precizan sa bele tačke.

Notingem je postigao tačno jedan gol u vakoj utakmici ove sezone, a napadači Brajtona bili su još efikasniji, osim u utakmici protiv Ipsviča na kojoj su imali čak 21 šut, ali lopta jednostavno nije htela u gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,74)

"IGRAO SAM KECA NA REAL MADRID..."

Pogledajte više