STRELCI NIKAD NE OMANU U MALOM LONDONSKOM DERBIJU: Odbrane oba tim su blago rečeno loše

O. M. 21. 09. 2024. u 12:18

KPR dočekuje Milvol u "malom londonskom derbiju", koji se igra ove subote na stadionu "Loftus roud" od 13.30 po srednjoevropskom vremenu.

Profimedia

KPR je odigrao ukupno pet mečeva, pobedio je u jednom, remizirao tri i izgubio jedan.Na svom terenu još nemaju pobedu, osvojili su bod iz dve utakmice.

Pre četiri dana igrali su još jedan "mali londonski derbi" kada su poraženi na svom terenu od Kristal palasa u okviru šesnaestine final Liga kupa.

Uprošlom kolu osvojili su bod na gostovanju Šefild venzdeju.

U svom poslednjem takmičarskom meču, Milvol je izgubio sa 1:0 od Luton tauna. "Lavovi" su prethodno pobedili Šefild venzdej kod kuće i igrali neodlučeno sa Halom u gostima i to su im za sada jedina četir boda.

Milvolu će zbog povrede nedostajati omladinski reprezentativac Srbije Mihailo Ivanović.

U poslednjih pet mečeva između KPR-a i Milvola, KPR je pobedio u dva meča, dok je Milvol slavio tri puta. Poslednji meč između ovih timova je bio u januaru 2024. godine, gde je KPR pobedio sa 2:0.

Napad Milvola je nešto efikasniji, dok su odbrane podjednako loše. Imajući u vidu to i činjenicu da je na poslednjih deset međusobnih susreta redovno padalo dva ili više golova, a neretko pet ili čak sedam, igra na golove u ovom derbiju je najsigurnija opcija.

NAŠ TIP: 2+ (kvota 1,45)

Pogledajte više